Galleriet i Ringkøbing

I Ringkøbing tæt på fjord og hav, finder du mit atelier og galleri. Farverne, stemningerne i det vestjyske er noget helt specielt og det siges at lyset her kan noget helt særligt. Jeg er så absolut enig!

Her i mit atelier og galleri, er du altid velkommen til at komme og besøge mig og se min kunst. Ring til mig og vi laver en aftale. Vil du hellere sidde i ro og mag på nettet kan du også købe udvalgte værker her på shoppen.

Jeg er vild med at arbejde med forskellige materialer, og det at kunne veksle mellem de sirlige små penselstrøg på akvarellerne og de store strøg på lærredet, giver en god dynamik i arbejdsgangene og gør at jeg altid er motiveret for at udfolde mig kreativt.  Så ud over mine akvareller, maler jeg også på lærred, keramik og laver monoprint. Når jeg maler på lærred er den kreative proces ofte ekspressionistisk og abstrakt og med et varieret farvevalg  med mange forskellige teknikker. Jeg bruger akrylmaling, kridt, spraymaling, serigrafi, stencils, tusch og elsker at eksperimenterer og mikse forskellige teknikker.

Du kan se flere af mine malerier her på shoppen.

Når jeg maler mine akvareller, er det en noget anden arbejdsgang, end når jeg maler på lærred. Her er motivet, i sin grundform, altid den samme, men med variationer fra gang til gang. Jeg blander ofte farverne, så der er aldrig er to der er ens. Papiret jeg arbejder på, varierer også i struktur, hvilket gør at de bliver forskellige, trods motivet der går igen. Akvarellerne monteres altid i et hvidt passepartout, så det præsenterer sig flot i glas og ramme. 

Du kan se akvareller her. 

Motivet som er mit eget design, som jeg bruger på akvarellerne, gør sig også rigtig flot på keramik. I nærmeste fremtid skal jeg igang med at male motivet på forskellige produkter; kander, vaser og krus. Produktet brændes i 8 timer ved 1400 grader så de kan tåle at gå i opvaskemaskinen.

Se hvad jeg har af keramik til salg her på shoppen

Oh deer – som jeg kalder mine monoprint, er som akvarellerne, billeder jeg monterer i hvidt passepartout så det kan monteres i glas og ramme. Her gør det samme som akvarelerne sig gældende – motivet går igen, men ikke to er ens. Processen hvor malingen påføres print pladen gør at der skabes variationer. Efterfølgende påføres printet ekstra detaljer med enten tush eller primer.

Du kan se Oh deer monoprint her. 

Du er også altid velkommen her i Ringkøbing. Jeg åbner efter aftale – ring til mig på 51511530 og vi finder ud af det.

Min adresse er :

Galleri Rejkjær

Skelbækvej 7

6950 Ringkøbing

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem